Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα στο ΟΑΚΑ και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στην Αρμάνι, επιστρέφοντας στις νίκες στην Ευρωλίγκα με σκορ 79-62.

Δεδομένης της απουσίας του Κώστα Σλούκα από την αναμέτρηση, πολύ μεγάλο βάρος όσον αφορά την περιφέρεια έπεσε στους Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν. Ο δεύτερος βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι με 5 ασίστ για μόλις 1 λάθος, ωστόσο βρέθηκε σε αρκετά κακό βράδυ επιθετικά, έχοντας μόλις 3/16 σουτ εντός πεδιάς.

Το sport-fm.gr και ο Αλέξανδρος Τσιριγώτης συνομίλησαν με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος παραδέχθηκε το γεγονός πως δυσκολεύτηκε πολύ να βρει ρυθμό επιθετικά, αναφερόμενος και στη διαιτησία της αναμέτρησης. «Καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε με μία κακή διαιτησία σήμερα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου που έκαναν τη δουλειά. Εγώ επιθετικά δυσκολεύτηκα αρκετά, όμως πήραμε τη νίκη και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό», σχολίασε συγκεκριμένα.

Κόντρα στην Αρμάνι, ο Παναθηναϊκός AKTOR απέδειξε για άλλη μια φορά πως έχει πολλούς τρόπους να κερδίζει. Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που αρέσκεται στο χαμηλό τέμπο και σκορ, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο, παρόλο που το ματς κινήθηκε μάλλον σε… ρυθμούς που βόλευαν τους Ιταλούς.

Αναφερόμενος σε αυτό, ο Ναν επεσήμανε πως το «τριφύλλι» έχει μεν επιθετικό ταλέντο, όμως οι παίκτες γνωρίζουν πως χρειάζεται και η άμυνα για να έρθουν οι νίκες. «Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα ξέρουμε πως για να κερδίσουμε παιχνίδια, πρέπει να παίξουμε άμυνα. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά στο να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Προσαρμόζουμε πολύ καλά το πλάνο μας σε διαφορετικές ομάδες, και καταφέρνουμε να το εκτελέσουμε. Όσο καλοί είμαστε στην επίθεση, άλλο τόσο προσπαθούμε στην άμυνα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό».