Το βράδυ της Παρασκευής 23ης Φεβρουαρίου 2024 το ΣΕΦ γέμισε με 12.439 θεατές οι οποίοι κατηφόρισαν στο Φάληρο για να σταθούν στο πλευρό της εθνικής μπάσκετ η οποία έπαιζε με την Τσεχία για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Ανάμεσα στους 12 παίκτες που παρέταξε στο παρκέ του ΣΕΦ στο ντεμπούτο του στην εθνική ο Βασίλης Σπανούλης  ήταν και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Ο γκαρντ του Άρη που κάνει απίθανη χρονιά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης κερδίζει συνεχώς νέους φαν αλλά η μεγαλύτερη κατάκησή της ζωής του είναι η καρδιά της Μαρίας Χατζηπαρασίδου. 
5798781
6116862
6127211

Της αρχηγού της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Εκείνος το μεγάλο αστέρι του μπασκετικού Άρη και εκείνη η κάπτεν του ΠΑΟΚ. Μετά το παιχνίδι με την Τσεχία η Μαρία ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από τον αγώνα του Βασίλη ενώ στην μια φιλιούνται.

«Πάντα περήφανη» έγραψε η Χατζηπαρασίδου για το αγόρι της με το οποίο είναι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια. Μένουν στην ίδια πόλη αλλά υπηρετούν δύο «εχθρούς» της πόλης.
Βέβαια τη σεζόν 2021-22 εκείνος φόρεσε και τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ήταν κάτω από την ίδια στέγη με την διεθνή πλέι μέικερ.

maria_2
maria_3
maria_4
maria_6
maria_7

Τα παιδιά ζουν με πάθος τον έρωτά τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Έζησαν χώρια για λίγους μήνες όταν το 2023 όταν εκείνος έπαιξε στη Γαλλία αλλά ο έρωτάς τους φούντωσε περισσότερο.

Μπορεί ο Βασίλης Τολιόπουλος, που στα πρώτα του βήματα φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού, να είναι δεινός σουτέρ και να βάζει στην καλή του ημέρα τρίποντα με την… σέσουλα αλλά το σπουδαιότερο «τρίποντο» της ζωής του είναι εκείνο που δεν βρήκε στη στεφάνι αλλά στην καρδιά της Μαρίας.

maria_9
maria_10
maria_12
maria_14
maria_15

Εκείνη από την πλευρά της γεμίζει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα  και είναι η αθλήτρια που με τους περισσότερους τίτλους στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Έχει πέντε πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα Ελλάδας. Παίζει στον ΠΑΟΚ από το 2017 ενώ έχει αγωνιστεί στον Παναιτωλικό και στην ιδιαίτερη πατρίδα της στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Στο παρελθόν είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

maria_16
maria_17
maria_19
maria_88
maria_99
maria_199

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media και της αρέσουν οι προκλήσεις και τα ταξίδια.

Ο Βασίλης και η Μαρία γιορτάζουν και οι δύο τα γενέθλια τον Ιούνιο. Εκείνη γεννήθηκε το 1995 και εκείνος το 1996. Είναι και οι δύο Δίδυμοι στο ζώδιο.