Η Ανόρθωση φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ και η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λάρνακα είχε σημαδευτεί από την αποβολή του Σα Πίντο.
Συγκεκριμένα, τότε στις  23 Σεπτεμβρίου, για την 5η αγωνιστική, το παιχνίδι έληγε στην ισοπαλία με 1-1. Το σκορ άνοιξε για τους γαλαζοκίτρινους ο Κβιλιτάια 21’ από το σημείο του πέναλτι, ενώ για την «Κυρία» ο Φερέιρα στο 45+5’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπέλετς, με τον Σλοβένο να «σώζει» το ΑΠΟΕΛ με τις επεμβάσεις του.
Παρόλα αυτά, το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς στο ημίχρονο, ο Σα Πίντο είχε έντονο διάλογο και διαπληκτισμό με τον Νταβίντ Γκαγιέγο και το υπόλοιπο τιμ της Ανόρθωσης, με τον Πορτογάλο να αποβάλλεται από τον Ghersini Davide κι έπειτα να δέχεται επιπλέον τιμωρία που τον κράτησε στην κερκίδα για τέσσερεις μήνες!

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ:

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Μιχαήλ, Ουαγκέ, Γκαρσία, Κάργας, Τεχέρα, Καστέλ, Γκερέρο, Φερέιρα (85′ Παρούτης), Τιουνέ (85′ Ιωάννου), Φερέρ, Γουαρίς (65′ Τσίκο)
Στον πάγκο: Πισιήας, Κεραυνός, Μαρμούκ, Κορέια, Χαραλάμπους, Γκασάμα, Αντωνίου, Τζούλιου.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Ζέφτε, Βιγιαφάνες (61′ Κρέσπο), Κβιλιτάια (71′ Εφραίμ), Σούσιτς, Μαρκίνιος (71′ Φετφατζίδης), Σαρφό (81′ Γαβριήλ), Κοσταντίνοφ, Ντογκαλά (46′ Γουίλσον).
Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Κίττος, Καραμανώλης, Γουίλσον, Τσεπάκ, Καττιρτζής, Πολυκάρπου, Βρόντης.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ:

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: