Η Ομόνοια ταξιδεύει στο Δασάκι για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Άχνας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Οι πράσινοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες σε ντέρμπι με Απόλλωνα και Ανόρθωση και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Στόχος δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και μία σαρωτική εμφάνιση που η αλήθεια να λέγεται… έχει λείψει στον κόσμο της ομάδας.
Ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ μετράει επιστροφές αφού θα έχει στην διάθεση του τους Αλιούμ και Σίμιτς οι οποίοι θα δώσουν λύσεις στα φτερά, εκεί που… πονούσε η Ομόνοια στους προηγούμενους αγώνες. Θα απουσιάζουν οι Μπασιρού και Ψάλτης οι οποίοι ακόμα να ξεπεράσουν το πρόβλημα τραυματισμού τους και ο Ουζόχο.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ:
Ο Φαμπιάνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα με Μάθιους, Κουλιμπαλί, Λανγκ και Παναγιώτου. Στην μεσαία γραμμή οι Κούσουλος, Χάμπος και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο MVP με την Ανόρθωση, Ρομάν Μπέζους. Αριστερά θα είναι ο Σεμέδο, στην κορυφή ο Στεπίνσκι και στο δεξί άκρο της επίθεσης εξαρτάται από την ετοιμότητα των Σίμιτς και Αλιούμ εάν θα ξεκινήσει ένας εκ των δύο, αλλιώς θα δούμε τον Φράνσον σε ρόλο δεξιού εξτρέμ.

Σόλωνας Κύπρου