Το οργανωμένο οπαδικό σύνολο της Θύρας 9 με ανακοίνωση του έκανε κάλεσμα στον κόσμο για τον αγώνα της Κυριακής (24/2) κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή η ομάδα μας μπαίνει στο γήπεδο για έναν αγώνα τεράστια σημασίας, αφού η νίκη πιθανόν να μας φέρει στην κορυφή μετά από 3,5 και πλέον μήνες. Με τα παιχνίδια να λιγοστεύουν και την ομάδα μας παιχνίδι με παιχνίδι να προχωρά προς τον πολυπόθητο στόχο, πάμε και αυτή την βδομάδα στην Αραδίππου για να δώσουμε ότι έχουμε και να τιμήσουμε την φανέλα με το ένδοξο τριφύλλι.

Με το γελοίο μέτρο των απαγορεύσεων να συνεχίζεται και την ομάδα μας να μας χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε, οφείλουμε και εμείς να είμαστε στο πλευρό της, όσο πιο κοντά της γίνεται. Για αυτό και την Κυριακή καλούμε κάθε γνήσιο ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ και κάθε ανυπότακτο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ όπως ακολουθήσει την ΘΥΡΑ 9 στην παγκύπρια πορεία με κατάληξη το γήπεδο αεκ αρένα στη Λάρνακα.

Στις 12:00 μαζευόμαστε όλοι στην έξοδο της Αραδίππου μετά τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς με κατεύθυνση προς Λάρνακα, και από εκεί συνοδεύουμε το λεωφορείο της αποστολής μας μέχρι το γήπεδο. Ακολούθως στήνουμε το δικό μας πάρτι με παλμό και συνθήματα για να υποδεχτούμε τους παίκτες μας όπως τους αρμόζει, και να τους εμψυχώσουμε πριν από το δύσκολο παιχνίδι.

Υποχρέωση όλων να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας μας. Υποχρέωση να δείξουμε στους παίκτες μας ότι αν και εκτός γηπέδου, το μυαλό μας είναι στο πλευρό τους μα και στην κερκίδα. Γιατί εμείς είμαστε λαός με ομάδα, και όχι απλά μια ομάδα με λαό, γιατί το ΔΙΚΟ μας σωματείο το φτιάξαμε για να το κουβαλάμε στις πλάτες μας, και όχι για να είμαστε απλά θεατές. Γιατί το σωματείο μας χωρίς τον κόσμο του δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει.

Πάμε να δώσουμε στους παίχτες μας αυτό που θέλουν να δουν και να ακούσουν, και με την αριστερή μας γροθιά υψωμένη στον ουρανό να φωνάξουμε πιο δυνατά από ποτέ το ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9»