Το πρώτο από τα 10 βήματα που έχουν απομείνει και απαιτούνται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι έτοιμο να κάνει το ΑΠΟΕΛ που θα… ταξιδέψει σε ένα όχι και τόσο φιλόξενο για το ίδιο γήπεδο με στόχο να αποδράσει με τους τρεις βαθμούς.
Θα είναι σημαντικό για την ομάδα του Σα Πίντο να βγάλει με επιτυχία μια δύσκολη έδρα από την πρεμιέρα των πλέι οφ όπως είναι το «Αντώνης Παπαδόπουλος», να παραμείνει στην κορυφή και αν το επιτρέψουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα (βλέπε στο ματς ΆρηςΟμόνοια) να αυξήσει και την διαφορά από την 2η θέση.
Όμως το πρώτο μέλημα όλων είναι να νικήσουν την Ανόρθωση, σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε με καλά αγωνιστικά δεδομένα.
Θα ήταν καλύτερα αν ο Σα Πίντο είχε και τον Κρέσπο στην διάθεση του αλλά ο κόουτς ξέρει ότι θα τον χάσει ξανά για αρκετό διάστημα.
Είναι σημαντικό που επιστρέφει ο Ράντοσαβ Πέτροβιτς και θα πάρει φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας αντί του τραυματία Ισπανού, ενώ επιπλέον δυνατή επιλογή θα είναι και αυτή του Ισάμ Τσεπάκ, ενός σημαντικού ποδοσφαιριστή για το ΑΠΟΕΛ στην φετινή σεζόν ο οποίος επίσης αναμένεται να πάρει θέση στην 11άδα.