Στο 3ο επεισόδιο της εκπομπής «Kick Off» με την Άντρεα Καφά καλεσμένος ήταν ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Είπε πολλά και ενδιαφέροντα ο Σέρβος τεχνικός για το ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα οι οποίες ήταν οι δύο τελευταίες του ομάδες πριν επιστρέψει στην Σερβία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ:

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα: «Με τον κ. Κίρζη έχουμε φιλικές σχέσεις πολλά χρόνια. Ξαφνικά δέχθηκα τηλεφώνημα από τον κ. Παπαϊωάννου μετά το ματς με την Καρμιώτισσα. Ήταν πολύ ξαφνικό να έρθω άμεσα στον Απόλλωνα, χωρίς να ξέρω την ομάδα και τα αποτελέσματα. Άκουσα πολύ ανήσυχο τον κ. Κίρζη. Και δεν έβαλα ούτε δικηγόρο για τη συνεργασία. Εκτιμώ τον Απόλλωνα πολύ. Φέτος έχει κάνει μια ριζική αλλαγή ο Απόλλωνας. Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν βγήκε Ευρώπη και ήταν πλήγμα για τον κόσμο και οικονομικά και φύγανε παίκτες – κλειδιά. Να φύγει ο Γιοβάνοβιτς, ο Ρομπέρζ, ο Πίττας, ο Βα, ο Ουάρντα, που ότι και να λέμε μιλάμε ποδοσφαιρικά γι’ αυτό, ήταν μεγάλες αλλαγές».

Για την κόκκινη που δέχθηκε στο παιχνίδι ΑπόλλωνΠάφος: «Δέχθηκα πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα μου στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Πάφο και με πείραξε πάρα πολύ. Εγώ σέβομαι τη χώρα και την ομάδα που εργάζομαι. Είμαι προπονητής και πρέπει να δίνω παράδειγμα στους άλλους. Ήταν από το πρώτο λεπτό που ένιωσα πως ήταν σαν εσκεμμένο να δεχθώ κάρτα. Δεν το κατάλαβα ποτέ γιατί έφαγα κόκκινη κάρτα από τα 20 μέτρα. Γι’ αυτό με πείραξε. Κάνω και εγώ λάθη, όμως δεν έκανα κάτι. Ό,τι έγινε-έγινε».

Για την αποχώρησή του από τον Απόλλωνα: «Μετά από το παιχνίδι με την Πάφο έβλεπα πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Έπεσαν και ψυχολογικά στην πορεία οι παίκτες. Μετά τον Εθνικό, που ήταν και το παιχνίδι που πήρα την απόφαση ότι θα αποχωρήσω, μίλησα με τον κ. Κίρζη. Με ρώτησε αν μπορούσα να αλλάξω την κατάσταση. Κατάλαβα πως έπρεπε να πάρω την ευθύνη, να ελευθερωθούν οι παίκτες για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα. Έπρεπε να πάρει κάποιος την ευθύνη. Πίστευα ότι δεν μπορούσα να αλλάξω την κατάσταση και ήθελα με αυτή μου την απόφαση να τους βοηθήσω ψυχολογικά. Δεν υπήρχε άλλη πρόταση τότε. Δεν είμαι από τους προπονητές που θα κάτσω να παλεύω για την εξάδα για να βγει η χρονιά και να παίρνω χρήματα. Έβλεπα ότι απομακρυνόταν ο στόχος του πρωταθλήματος και ένιωθα ότι δεν θέλω να είμαι δημόσιος υπάλληλος στη Λεμεσό να πληρώνομαι, να περπατάω».

Για την αποχώρησή του από το ΑΠΟΕΛ«Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, καλή χρονιά. Έπρεπε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν το πήραμε. Εντάξει, είναι ποδόσφαιρο. Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με τους παίκτες. Και σήμερα ο ΑΠΟΕΛ είναι σχεδόν η ίδια ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα και εξωτερικά και εσωτερικά. Για τα εξωτερικά δεν θέλω να μιλήσω, ξέρει ο κόσμος για τι μιλάω. Για εσωτερικά πρώτη φορά μου έτυχε στην καριέρα μου τόσους τραυματισμούς και μάλιστα σοβαρούς. Ήταν πολύ δύσκολο, παλέψαμε μέχρι την προ-τελευταία αγωνιστική. Υπήρχαν και κάποιες αποφάσεις. Δεν θα πω κάτι άλλο, εδώ θα σταματήσω και ο κόσμος καταλαβαίνει. Κρατώ την τεράστια σχέση με τους παίκτες και γενικά το τιμ. Ήμασταν όντως μια γροθιά. Δουλέψαμε και το θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να πάρουμε τον τίτλο. Δεν τα καταφέραμε. Το συμβόλαιό μου ήταν μέχρι τον Μάιο, ρώτησα τη διοίκηση αν τη νέα σεζόν θα άλλαζαν πράγματα αλλά απάντηση ξεκάθαρη δεν πήρα. Δεν μπορούσα να υπογράψω, οι παίκτες θα μου έλεγαν “άλλα μας έλεγες κι υποσχέθηκες και πήγες και υπέγραψες”; Οπότε πήρα την απόφαση να φύγω. Σίγουρα θα μπορούσα να δώσω περισσότερες ευκαιρίες στον Σατσιά. Αν τον έχω αδικήσει ή όχι, τώρα… Και τον Μάριο Ηλία. Σίγουρα έπρεπε να τους δώσω περισσότερο χρόνο συμμετοχή. Ας πάει σαν λάθος δικό μου».