Η επόμενη μέρα του αγώνα με την ΑΕΚ, φέρνει μεν στο ΑΠΟΕΛ σαν θέμα συζήτησης κάποια γεγονότα στον αγώνα της Δευτέρας με το 2-2 να προκαλεί ερωτηματικά με την γνωστή δημόσια-επίσημη θέση, όμως στον Αρχάγγελο, καλά θα κάνουν, να κοιτάξουν μπροστά και να δουν τη συνέχεια.
Η 1η θέση, εξακολουθεί να ανήκει στην ομάδα του Σα Πίντο και το στοίχημα, είναι αν θα καταφέρει να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.
Αυτό, εξ υπακούει, επιστροφή στις νίκες από το αμέσως επόμενο ματς που είναι την Κυριακή με την ΑΕΛ (19:00) εκτός έδρας.
Και επειδή, πολλοί άρχισαν από τώρα να συζητούν τον μεθεπόμενο αγώνα με τον Άρη στο ΓΣΠ (Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 20:00)καλά θα κάνουν στο ΑΠΟΕΛ να σκεφτούν μόνο την ΑΕΛ, αν θέλουν να πάνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις να υποδεχτούν τον Άρη.
Η προπονητική ομάδα, καλά κάνει επίσης, να δει τι…στράβωσε με την ΑΕΚ και έχασε την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς, ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια στη συνέχεια.
Αναφορικά με τα αγωνιστικά νέα, δεν προέκυψε κάτι αρνητικό τη Δευτέρα το βράδυ. Αντίθετα, φαίνεται να πλησιάζει η επιστροφή του Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αν όχι με την ΑΕΛ, τότε με τον Άρη θα είναι έτοιμος!