Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε ο Νικος Κίρζης την προεδρία θα μείνει ο Απόλλωνας εκτός 6άδας (για 2η εκτός α’ γκρουπ) όπως δείχνουν τα πράγματα, εκτός και αν ανατραπεί κάτι δραματικά στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.
Πλέον θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να διαχειριστούν μια πρωτόγνωρη κατάσταση όπως είναι οι αγώνες του β’ γκρουπ, περιμένοντας και το τι θα γίνει με το Κύπελλο.
Πάνω-κάτω το φετινό σκηνικό μοιάζει με το περσινό όπου η ομάδα βρέθηκε προς του φάσματος να μείνει εκτός του α’ γκρουπ αλλά την… τράβηξαν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου.
Ο Ουάρντα κατά κύριο λόγο αλλά και οι Ντόνιο και Εκπολό έδωσαν άλλη δυναμική στην ομάδα η οποία όχι μόνο δεν έμεινε εκτός 6άδας αλλά μέχρι και την τελευταία αγωνιστική είχε τις δικές της πιθανότητες και για Ευρώπη.
Φέτος δεν ίσχυσαν τα ίδια. Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν δεν μπόρεσαν να μπουν, να κάνουν την διαφορά και η ομάδα να πάρει 2-3 παιχνίδια που έπρεπε να τα πάρει, με αποτελέσματα να απέχει εφτά ολόκληρους βαθμούς από την πρώτη 6αδα την στιγμή που οι διαθέσιμοι είναι εννιά.

Χρίστος Χρίστου