Πρόκριση με ανατροπή στο 90’, τριάντα παιχνίδια δίχως ήττα και μια ομάδα που αρνείται να «πέσει» ακόμα κι αν η κλεψύδρα έχει πλέον ελάχιστη άμμο για ν’ αδειάσει. Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει αυτό που ψάχνει η Λίβερπουλ για το μέλλον της και έχει δημιουργήσει τα δικά του… mentality monsters στη Μπάγερ Λεβερκούζεν!
Οι «ασπιρίνες» με τη φοβερή σέντρα του Βιρτζ και την κεφαλιά του Τα στο 90ο λεπτό του αγώνα με την Στουτγκάρδη, το βράδυ της Τρίτης, κατάφεραν να περάσουν με δραματικό τρόπο στα ημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Γερμανίας.
Είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ από το 58ο λεπτό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αντίλ στο προσωρινό 2-2 στο 66’ και έπρεπε να κυνηγήσουν πλέον με μανία το come-back. Και το κατάφεραν.
Σκοράροντας στο 90’, έχουν σημειώσει πλέον 3 γκολ σε αυτό το χρονικό σημείο στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια, πράγμα που έχει βοηθήσει τρομερά τη Λεβερκούζεν να παραμείνει αήττητη σε 30 παιχνίδια μέχρι και αυτή τη στιγμή!
Η ομάδα του Αλόνσο είναι μόλις η δεύτερη στην ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου με τέτοιο σερί δίχως αρνητικό αποτέλεσμα και θέλει ακόμα δυο παιχνίδια για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ που φυσικά κατέχει ακόμα η Μπάγερν Μονάχου.
Αυτά κάνει ο Ισπανός κόουτς και «γλυκαίνει» συνεχώς τους ανθρώπους της Λίβερπουλ που βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γιούργκεν Κλοπ στην άκρη του πάγκου…