Ιδανικό ξεκίνημα πραγματοποιεί ο Ζαν Λουί Γκασέ τον πάγκο της Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί την Πέμπτη νίκησαν τη Σαχτάρ για το Europa League ενώ το βράδυ της Κυριακής (25/2) επικράτησαν με 4-1 της Μονπελιέ και βρέθηκαν ξανά σε τροχιά Ευρώπης.
Στο 5ο μόλις λεπτό ο Ζιγκο έκανε λάθος και ο Αλ Ταμάρι πρόλαβε τον Εμπεμπά και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Μάλιστα στο 11’ η Μονπελιέ είχε και δοκάρι με τον Φερί ενώ στο 27’ ο Μπαλέρντι έσωσε τη Μαρσέιγ καθώς πρόλαβε τον Αλ Ταμάρι. Από το μισάωρο και μετά η Μαρσέιγ ανέβασε στροφές και στο 31’ ο Εντιαγέ με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 34’ ο Σιλά πρόλαβε τον Ομπαμεγιάνγκ. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Κοντογμπιά έξυσε το δοκάρι της Μονπελιέ και στο 40’ ο Αρίτ αστόχησε από κοντά όπως και ο Εντιαγέ στο 42’. Τελικά στο 43ο λεπτό ο Σαρ πέρασε όμορφα στον Ομπαμεγιάνγκ που πλάσαρε για το 2-1.
Στο 45+2’ η Μονπελιέ είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Σιλά και στο 52’ ο Σιλά απείλησε με κεφαλιά αλά ο Λόπεθ έσωσε. Στο 57’ ο Λεκόμτ σταμάτησε εντυπωσιακά τον Ομπαμεγιάνγκ ενώ στο 60’ η Μαρσέιγ κέρδισε πέναλτι και ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το 3-1 από την άσπρη βούλα. Στο 82’ ο Σαρ έβγαλε τη σέντρα, ο Λεκόμτ έδιωξε αλλά η μπάλα βρήκε στον Σακό και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-1.

Το γκολ του Τάμαρι:

Η βαθμολογία: