Ο Μπριν Φορμπς συνελήφθη με την κατηγορία του κακουργήματος τρίτου βαθμού για απόπειρα στραγγαλισμού της μητέρας των παιδιών του.

Ο άλλοτε παίκτης των Μιλγούοκι Μπακς φέρεται να είχε προσπαθήσει να πνίξει με τα χέρια του την μητέρα των παιδιών του, την ώρα που εκείνη κοιμόταν. Ο Φορμπς συνελήφθη για πρώτη φορά στις 15 Φερβουαρίου του 2023, όμως η υπόθεση έκλεισε τον Ιούνιο του 2023, αφού ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα πριν την εκδίκαση.

Ωστόσο χθες (12/2), προέκυψε ένορκη κατάθεση για την υπόθεση, που πυροδότησε ένταλμα σύλληψης για τον πρώην αθλητή των Τίμπεργουλβς, με το ομόλογό του να ορίζεται στα 7.500 δολάρια.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, το φερόμενο ως θύμα φώναξε στον κατηγορούμενο ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει, με τον Φορμπς να την χτυπά και να της απαντά: “αν μπορείς να μιλήσεις, τότε δεν πνίγεσαι”.

Ο Φόρμπτς αγωνίστηκε στο NBA με τις φανέλες των Σαν Αντόνιο Σπερς, Μιλγουόκι Μπακς (2020-2021), Ντένβερ Νάγκετς και Τίμπεργουλβς. Στην ομάδα της Μινεσότα άνηκε μέχρι τη περυσινή σεζόν (2022-23).