Ο Χάρι Κέιν φέρεται να είναι δυσαρεστημένος στην Μπάγερν Μονάχου λόγω της έλλειψης «τροφοδότησης» στις πρόσφατες ήττες του συλλόγου.
Η διάθεση του αρχηγού της Αγγλίας στο σκοράρισμα δεν έχει κλονιστεί. Με 24 γκολ σε 21 εμφανίσεις στην Μπουντεσλίγκα μέχρι στιγμής ο Κέιν έχει κάνει ρεκόρ ως ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο.
Ωστόσο, παρά το λαμπρό ξεκίνημα του έμπειρου φορ, η Μπάγερν αισθάνεται την πίεση της Μπάγερ Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, ενώ και η ήττα από τη Λάτσιο για τους «16» του Champions League μεσοβδόμαδα πολλαπλασίασε τα «σύννεφα» πάνω από την «Αλιάνζ Αρίνα».
Ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ, παραδέχτηκε ότι η κακή πορεία επηρεάζει τον επιθετικό του. «Ο Χάρι φροντίζει τον εαυτό του. Δεν με χρειάζεται», δήλωσε ο πρώην προπονητής της Τσέλσι.
«Δεν είναι ευχαριστημένος με τη σύνδεση στα παιχνίδια. Ούτε κι εμείς είμαστε. Σπάνια έχω δει τέτοια απόκλιση μεταξύ προπόνησης και αγώνων. Ο τρόπος με τον οποίο σκοράρει στην προπόνηση, ο τρόπος με τον οποίο βάζει τις ευκαιρίες – είναι απίστευτος. Είναι παγκόσμιας κλάσης. Όμως, σπάνια τον συναντάμε στους αγώνες. Συμπεριφέρεται σαν αρχηγός. Όλα είναι εντάξει μαζί του», ανέφερε.