Ο Μπαρντολομέι Ντραγκόφσκι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό στην πρόκριση επί του ΠΑΟΚ με τον 26χρονο Πολωνό γκολκίκπερ να έχει τρεις σωτήριες επεμβάσεις.

Λίγη ώρα αργότερα και κατά την αποχώρηση του από τη Λεωφόρο ο Ντραγκόφσκι μίλησε στο SPORT24 και τον Μάνο Ναβροζίδη για την πρόκριση του τριφυλλιού.

“Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι με αρκετή πίεση, δείξαμε πως είμαστε ομάδα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και αξίζαμε όλοι όσοι είμαστε γύρω από την ομάδα την πρόκριση. Κάναμε τα πάντα για να περάσουμε στον τελικό και είμαι χαρούμενος για την ομάδα και τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να περιμένω για το επόμενο παιχνίδι γιατί είμαστε κοντά στο να πετύχουμε έναν στόχο μας. Βέβαια πρώτα έχουμε τα παιχνίδια που απομένουν και τα playoffs και μετά θα περιμένουμε τον τελικό”.

Δεν σε περιμέναμε στην Ελλάδα αλλά τελικά ήρθες εδώ, ποιοι είναι οι στόχοι σου;

“Πρέπει να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με τον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος. Η ομάδα έχει οψιόν αγοράς και πρέπει να τα δώσω όλα, να τα πάω καλά. Δεν έχω προσωπικούς στόχους. Το ποδόσφαιρο ειναι ομαδικό άθλημα, οπότε έχω ομαδικούς στόχους”.

Ενώ για τη συνέχεια τόνισε:

“Πρέπει να συνεχίσουμε να μην χάσουμε βαθμούς να τα δώσουμε όλα, όπως σήμερα και να τα δίνουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Θέλουμε να πετύχουμε και τους δύο στόχους”.