Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Metropoles» αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Κ20 της Κορίνθιανς, Ντίμας Καντίντο ερευνάται για την υπόθεση του θανάτου μιας νεαρής κοπέλας, αμέσως μετά την σεξουαλική τους επαφή.

Όπως είπε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εκείνη εμφάνισε σημάδια πως έχει πρόβλημα υγείας την ώρα της ερωτικής τους συνεύρεσης. Εκείνος κάλεσε το ασθενοφόρο αμέσως λέγοντας πως έχει λυποθυμήσει, αλλά όταν εκείνοι έφτασαν στο σημείο την είδαν να «αιμορραγεί από τον κόλπο της» σύμφωνα με την Daily Mail. Στην συνέχεια έγινε γνωστό πως η νεαρή φοιτήτρια υπέστη τέσσερις καρδιακές ανακοπές μετά τη σεξουαλική τους επαφή.

Η αστυνομία ζήτησε τα ιατρικά αρχεία του ποδοσφαιριστή ενώ έκανε έρευνα και στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στο στρώματο του κρεβατιού και στο πάτωμα, ένα προφυλακτικό και δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Ένας γιατρός εξήγησε στην οικογένεια της κοπέλας πως ο θάνατός της προκλήθηκε από τις τέσσερις καρδιακές ανακοπές και την απώλεια αίματος λόγω μίας τομής πέντε εκατοστών στον κόλπο της. Εκείνη είχε κρύψει από τους γονείς την επίσκεψη στο σπίτι του Ντίμας Καντίντο, αφού σύμφωνα με κείνους είπε ψέματα πως θα πήγαινε με μία φίλη της σ’ ένα εστιατόριο για να δεί το ντέρμπι μεταξύ Κορίνθιανς και Σάο Πάολο.