Ο προπονητής της FREEDOM 24 ΕΝΥ Διγενής, Λιάσος Λουκά, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για τους στόχους που έχει η ομάδα του αλλά και για το αυριανό (23/2-19:00) ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:
Για τον στόχο τους: «Οι στόχοι της ομάδας ήταν από την αρχή ψηλοί. Ο μεγάλος μας στόχος είναι φυσικά η άνοδος στην Α’ Κατηγορία. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια διαθέσιμα κι έχουμε τις δικές μας πιθανότητες γι’ αυτό το στόχο. Όλα τα ματς είναι δύσκολα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά αλλά πάντα δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας για νίκη».
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα μεγάλο όνομα της κατηγορίας, μια παραδοσιακή δύναμη μαζί με την ΕΝΠ. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και θα παλέψουμε για τη νίκη. Είναι ένα ματς τριπλής παραλλαγής. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Αν η ηττημένη ομάδα…χάνεται
: «Θα μιλήσω για τη δική μου ομάδα. Από τη στιγμή που υπάρχουν οι διαθέσιμοι βαθμοί και μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά, τίποτα δεν τελειώνει. Μπορούμε και θα παλέψουμε να ανεβούμε στην Α’ Κατηγορία».

Θράσος Δημητρίου