Μετά την μεγάλη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο προπονητής της Πάφος FC Χουάν Κάρλος Καρσέδο δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η νίκη και η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον κόσμο και στους παίκτες. Την χρειαζόμασταν πολύ».

Όταν θέλει η Πάφος FC μπορεί να καθαρίζει τα παιχνίδια: «Προσπαθήσαμε πολύ, θέλαμε να περάσουμε και τα καταφέρουμε. Τώρα πάμε να παλέψουμε το ΑΠΟΕΛ, είναι στην 1η θέση ο αντίπαλος αλλά μπορούμε, ενώ έχουμε και πολύ καλές προοπτικές για το Κύπελλο».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, ΔΗΛΩΣΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

«Είμαι ευχαριστημένος και από την απόδοση μας και από το αποτέλεσμα. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και νικήσαμε. Είχαμε μεγάλο κίνητρο καθώς θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στους φιλάθλους και στους ποδοσφαιριστές μας και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Τώρα θα γιορτάσουμε απόψε και από αύριο θα αρχίσουμε προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι».

Για την πίεση με την οποία ήρθε η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι: «Είμαι συνηθισμένος στην πίεση, δουλέψαμε σκληρά και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για την διαφορά απόδοσης στα ντέρμπι με τα παιχνίδια κόντρα σε πιο μικρές ομάδες: «Δεν ήμασταν σταθεροί σε όλη την σεζόν. Χάσαμε και από πιο αδύναμες ομάδες, κοντράραμε πιο δυνατές. Με την ΑΕΚ θα μπορούσαμε αν ήμασταν πιο τυχεροί να τα καταφέρουμε. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι γιατί θεωρούμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι καλύτερο στην συνέχεια».

Για τις αλλαγές και για το γεγονός ότι ο Ντράγκομιρ ήταν εκτός: «Κάποιοι έπρεπε να ξεκουραστούν. Ο Ντράγκομιρ ένιωσε ενοχλήσεις, δεν θα είναι σοβαρό».

Για το γεγονός ότι η ομάδα της Πάφου δεν βρέθηκε ποτέ σε τελικό Κυπέλλου και αν αποτελεί επιπλέον δέλεαρ γι’ αυτόν: «Είναι ένας από τους στόχους μας, να πάρουμε έναν τίτλο, να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο, να γράψουμε ιστορία».