Τρίποντο με ανατροπή στις καθυστερήσεις για την Σοσιεδάδ! Οι Βάσκοι, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη Μαγιόρκα, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι έπαιξαν με παίκτη περισσότερο για ένα ημίχρονο και χάρη σε τέρμα του Μερίνο στο 90+3’επικράτησαν με 2-1 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η Μαγιόρκα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό έκανε το 1-0 με καταπληκτικό σουτ του Ροντρίγκεθ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στο 12ο λεπτό η Σοσιεδάδ έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Ράικοβιτς είχε την απάντηση στο σουτ του Ζαχαριάν, ωστόσο στο 38’ η κατάληξη ήταν διαφορετική, καθώς ο Κούμπο πήρε την μπάλα από τα δεξιά, πάτησε περιοχή και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-1.

Στο 45+4’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ράιγιο, ενώ στο 87ο λεπτό ο Μπαρενετσέα πάτησε περιοχή από τα αριστερά και δοκίμασε το σουτ, όμως ο Ράικοβιτς έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κούμπο πήγε να βάλει ένα απίθανο τέρμα, αλλά το πλασέ που δοκίμασε από πλάγια θέση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και τελικά στο 90+3’ οι Βάσκοι πέτυχαν γκολ νίκης, όταν ο Θουμπέλδια έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Μερίνο με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον πορτιέρε της Μαγιόρκα για το τελικό 1-2.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ράικοβιτς, Απούντ, Βαλγιέντ, Νάστασιτς, Ράιγιο, Κόστα(80’ Λάτο), Ροντρίγκεθ(80’ Νταρντέρ), Σαμού Κόστα, Σάντσεθ(64’ Μορλάνες), Λάριν(64’ Πρατς), Μουρίκι

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπέλδια(65’ Πατσέκο), Λε Νορμάν, Γκαλάν, Μερίνο, Θουμπιμέντι, Μέντεθ(70’ Τουριέντες), Ζαχαριάν(64’ Μπαρενετσέα), Κούμπο, Σαντίκ(65’ Αντρέ Σίλβα)