Στους «16» του Conference League η Μακάμπι Χάιφα, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γάνδης κι ενώ στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 1-0.  

Στο 10ο μόλις λεπτό ο Καλαϊλί έκλεψε στο κέντρο και πέρασε κάθετα στον Πιερό, εκείνος έκανε τ σουτ και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Γάνδης και «κρέμασε» τον Ρουφ για το 0-1.
Στο 17’ το σουτ του Σαμουάς πέρασε μόλις έξω και στο 28΄ο Ρουφ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Καλαϊλί.
Στο 48ο λεπτό το σουτ του Χέρκενς πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 54’ και στο 56’ ο Τισουνταλί έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες για τη Γάνδη. Και τελικά ο ίδιος στο 69’ με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1, με την μπάλα να κοντράρει και σε παίκτη των Ισραηλινών.
Και μάλιστα στο 72ο λεπτό η Μακάμπι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σνούντγκρεν με 2η κίτρινη.
Παρότι είχε ένα γεμάτο 20λεπτο με παίκτη παραπάνω, η Γάνδη δεν κατάφερε να σκοράρει και να στείλει το ματς στην παράταση. Η μεγαλύτερη φάση των Βέλγων σε αυτό το διάστημα ήταν το σουτ του τε Φλίγκερ στο 85ο λεπτό με την μπάλα να σταματά στον Ζέρσον.

ΓΑΝΔΗ: Ρουφ, Καντούς, Γουατανάμπε, Μίτροβιτς, Μπράουν, Γκάντελμαν, Χέρκενς, Σαμουάς (55’ Ντε Φλίγκερ), Χονγκ, Ντεπουάτρ (56’ Σονκό), Τισαντουλί
ΜΑΚΑΜΠΙ: Κεούφ, Ζέρσον, Σεκ, Σούντγκρεν, Φέινγκολντ, Σαϊέφ (73’ Ποντγκορεάνου), Καφουμάνα, Μοχάμεντ (73’ Ναόρ), Ρεφαέλοβ (65’ Κίντα), Καλαϊλί (73’ Κορνουντ), Πιερό (81’ Σίμιτς).