Στην ΑΕΛ αν μη τι άλλο βρήκαν τον τρόπο να δώσουν επιπλέον κίνητρα στους ποδοσφαιριστές τους και να βγάζουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο με τον Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο.
Η ομάδα έβγαλε διάθεση και πάθος στο παιχνίδι κάτι που είχε καιρό να κάνει. Αυτό οφείλεται και στην αλλαγή της τεχνικής  ηγεσίας αλλά και το πώς προσέγγισε ο ίδιος ο κόουτς της ΑΕΛ τους ποδοσφαιριστές του.  Η χρονιά στο πρωτάθλημα μπορεί να μην μπορεί να σωθεί αλλά υπάρχει ακόμα μια ελπίδα διάκρισης στο κύπελλο.
Το πλέον θετικό είναι η αναγέννηση κάποιων ποδοσφαιριστών που έδειχναν στο προηγούμενο διάστημα, φευγάτοι ή και αδιάφοροι αγωνιστικά. Οι Τζάλμα, Φιλίπποβιτς και Τσούκα κατά κύριο λόγο αλλά και ο Μεντόζα έχουν ανεβάσει στροφές και μαζί τους η ΑΕΛ δείχνει να λειτουργεί πολύ καλύτερα.
Ότι κι αν τους είπε ο νέος προπονητής, όπως κι αν τους προσέγγισε, αυτό λειτούργησε και οι ποδοσφαιριστές έχουν αλλάξει απόδοση αλλά και διάθεση. Σημαντικό να τονιστεί ότι έχει επανέλθει για τα καλά το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα κάτι που φαίνεται και στις αντιδράσεις των παικτών στο γήπεδο.

Αριστείδου Μιχαήλ