Μεσοβδόμαδα, Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης έδωσαν ματς, για τα playoffs του Europa League και Conference League  αντίστοιχα, με την μεν Φράιμπουργκ να έρχεται ισόπαλη, χωρίς τέρματα, με τη Λανς, τη δεν Άιντραχτ να μένει στο 2-2 με την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.
Την Κυριακή, για την 22η αγωνιστική της Bundesliga, οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, προσφέροντας έξι γκολ, σε ένα χορταστικό 3-3. Ήρωας για τη Φράιμπουργκ ο Γκρέγκοριτς, με τον Αυστριακό να περνάει αλλαγή και να σώζει τον βαθμό, σκοράροντας στο 90′ Τρεις φορές, η Άιντραχτ προηγήθηκε, αλλά, στο φινάλε, περιορίστηκε στον ένα βαθμό.

Μέχρι τα μισά του πρώτου μέρους, δεν είχε σημειωθεί τίποτα αξιόλογο στο ματς και το παιχνίδι άρχισε να γίνεται πιο ζωηρό, από τη στιγμή που η Άιντραχτ άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό. Από τα αριστερά, ο Μαξ έβγαλε σέντρα, ο στόπερ της Φράιμπουργκ, ο Κέιτελ, γλίστρησε και έπεσε κάτω, η μπάλα έφτασε στον Μαρμούς και ο Αιγύπτιος στράικερ είχε τον χρόνο να κοντρολάρει και να σουτάρει για το 0-1. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, αφού η Φράιμπουργκ ισοφάρισε στο 30ο λεπτό. Ο Σάλαϊ σούταρε, ο Τραπ απέκρουσε και, στην επαναφορά, ο Ντόαν σκόραρε για το 1-1. Μέσα σε οκτώ λεπτά, είχαν μπει τρία γκολ, αφού, στο 35ο λεπτό, η Άιντραχτ πήρε ξανά το προβάδισμα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μαρμούς, με εξαιρετική πάσα, βρήκε τον Κνάουφ και ο 22χρονος Γερμανός πλάσαρε τον τερματοφύλακα Ατουμπόλου για το 1-2. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Φράιμπουργκ ευτύχησε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Βιτσέντζο Γκρίφο.
Στο 72ο λεπτό, Μαρμούς και Κνάουφ συνεργάστηκαν ξανά, με τον Αιγύπτιο να καταφέρνει, ανάμεσα από πολλούς αμυντικούς, να πασάρει στον Γερμανό και εκείνος, με ωραίο σουτ, να νικάει για δεύτερη φορά τον Ατουμπόλου και να γράφει το 2-3, σημειώνοντας το έβδομο γκολ του στο πρωτάθλημα. Πέντε λεπτά μετά το γκολ της Άιντραχτ, ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς πέρασε στην ενδεκάδα της Φράιμπουργκ και, στο 81ο λεπτό δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ Τραπ, στη κεφαλιά που επιχείρησε. Όμως, με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, η Φράιμπουργκ εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα της Άιντραχτ δεν έδιωξε αποτελεσματικά και, σε ένα γέμισμα, ο Γκρέγκοριτς, με το κεφάλι, ισοφάρισε για το τελικό 3-3. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο στόπερ Κούμπλερ της Φράιμπουργκ έδιωξε, πάνω στη γραμμή, σε σουτ του Εκιτικέ, με τη Φράιμπουργκ να έχει δυο μεγάλες ευκαιρίες, με Μουσλίγια και Γκρέγκοριτς, να πάρει το ματς, χωρίς να τα καταφέρει.
Η Φράιμπουργκ μετά από τρεις σερί ήττες, πήρε ένα βαθμό, μετρώντας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της 12 γκολ παθητικό. Μια νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια και μακριά από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αντίστοιχα, η Άιντραχτ, που παλεύει και εκείνη για έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπόλου, Κούμπλερ, Κέιτελ (77′ Σιλντίγια), Γκούλντε, Μακένγκο (77′ Βάισχαουπτ), Έγκεσταϊν, Χόφλερ, Ντόαν, Σάλαϊ (88′ Φίλιπ), Γκρίφο (83′ Μουσλίγια), Χόλερ (77′ Γκρέγκοριτς)

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Πάτσο, Μπούτα, Γκέτσε (87′ Ρόντε), Σκίρι, Μαξ (90’+4′ Ενκουνκού), Μαρμούς (87′ Εμπιμπέ), Σαϊμπί (90’+4′ Εκιτικέ), Κάλαϊτζιτς (11′ Κνάουφ)