Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για τον ντόρο που έγινε από την ανάρτηση του Σπιλέφσκι: «Δεν αναφέρεται σε καμία ομάδα. Έκανε καταγραφή των γεγονότων που τον ενόχλησαν. Δεν θεωρούμε ότι ήταν κάτι συγκεκριμένο. Δεν μπορείς να επιλέγεις συγκεκριμένο κομμάτι. Είναι ένας παρορμητικός άνθρωπος. Προσπαθούμε πάντοτε να κρατάμε χαμηλούς τόνους, είναι συνειδητή επιλογή. Δεν θέλουμε να δίνουμε έκταση σε διάφορα γεγονότα».

-Για την υπόθεση με την τροφική δηλητηρίαση: «Είναι σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα. Υπάρχουν νομικά θέματα, δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο αριθμό ατόμων που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση. Ακούμε πολλά από χθες, ότι είναι στημένα κλπ. Δεν μιλάμε για ένα ή δύο άτομα, αλλά για είκοσι. Να πω ότι είχαμε ποδοσφαιριστή που ήταν στην αποστολή, έβγαλε το παιχνίδι και μετά έκανε εμετό. Άλλος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο γιατί έκανε εμετούς, ένας έμεινε στον πάγκο γιατί είχε συμπτώματα. Δεν είμαι γιατρός για να γνωρίζω πώς και πότε εκδηλώνεται κάτι τέτοιο. Επηρεάστηκαν αρκετοί, το ζητούμενο είναι τι θα γίνει τώρα. Κάποιοι αισθάνονται καλύτερα κι άλλοι έχουν ακόμη ενοχλήσεις. Η ομάδα είχε διήμερο ρεπό και σήμερα θα ξέρουμε πώς είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και αν μπορούν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα».

-Το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Πάρα πολύ δύσκολο. Θέλουμε τη νίκη για ν αρχίσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στα πλέι οφ, απέναντι σε μια ομάδα που έχει δυνατότητες και κίνητρο».