Την αποκάλυψη πως παίκτες και τεχνικό τιμ της Αλ Γουέχντα είναι αρκετό καιρό απλήρωτοι έκανε ο Γιώργος Δώνης μετά την ήττα με 2-1 από την Αλ Ιτιχάντ.

«Μπήκαμε σ’ ένα τούνελ και προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο για να βγούμε από κει. Η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι καλή. Δεν έχουμε λάβει μισθούς εδώ και αρκετό καιρό. Λογικό είναι, αν δεν πληρώνονται οι αμοιβές, να μην υπάρχει και επιβράβευση. Δεν έχουμε εγκαταστάσεις και δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε παίκτες στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτό είναι κάτι που μας επηρεάζει και η υπομονή μας έχει φτάσει στο τέλος της, αφότου λάβαμε αρκετές υποσχέσεις. Μίλησαν με σεβασμό για την Σαουδική Αραβία, αλλά και το πρότζεκτ της και είμαι περήφανος για την παρουσία μεγάλων αστέρων στο πρωτάθλημα και όχι μόνο στις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Ζητάμε σεβασμό. Μετά από 50 ώρες παίζουμε ένα παιχνίδι ενάντια στην Αλ-Τααβόν. Πρέπει να υπάρχει κάποιος είδος δικαιοσύνης», τόνισε ο 54χρονος προπονητής.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα του κλαμπ που εδρεύει στη Μέκκα, η Αλ Γουέχντα είναι ένατη σε σύνολο 18 ομάδων με 26 βαθμούς σε 21 αγώνες έχοντας 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες.