Οι τοποθετήσεις του προπονητή του Οθέλλου, Κώστα Σακκά μετά το φινάλε του αγώνα κόντρα στην Δόξα για την 23η αγωνιστική.

Τι είπε:

«Δεν ήταν κακό το θέαμα. Στο πρώτο μέρος δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ και εάν το κάναμε θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Σε γενικές γραμμές πρέπει να κρατήσουμε ότι δεν δεχτήκαμε γκολ και να συνεχίσουμε με αυτό το πάθος και την αφοσίωση».

Στην διάσκεψη τύπου είπε τα εξής:

«Θέλαμε να νικήσουμε και δικαιούμασταν να πάρουμε προβάδισμα στο πρώτο μέρος. Είχαμε κατοχή και φάσεις. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα γινόταν επικίνδυνος όταν είχαμε εμείς την μπάλα. Μας έλειπε το καθαρό μυαλό στο τελείωμα φάσεων. Στα θετικά είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, ακολούθησαν τον πλάνο. Υπάρχει θέληση για δουλειά, κρατάμε αυτό το στοιχείο και προχωράμε. Έτσι θα είναι αυτά τα παιχνίδια, κλειστά. Πάμε προς το τέλος. Εκεί θα γίνει μάχη. Να πάμε με μικρή διαφορά στα γκρουπ. Φτιάξαμε φάσεις με άλλες ομάδες, δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι το τέλος, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Να κρατήσουμε θετικά και να πάρουμε βαθμούς στην συνέχεια».