Η Πάφος FC δικαιούται να νιώθει αδικημένη από την ισοπαλία με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για δύο λόγους.
Ο πρώτος είναι γιατί πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, ίσως την καλύτερης της εκτός έδρας και ο δεύτερος γιατί ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και την τελευταία φάση του αγώνα στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων και δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό.
Η ομάδα του Καρσέδο βγάζει ένα στοιχείο στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια το οποίο αξίζει αναφοράς και… ανάλυσης.
Και κόντρα στην ΑΕΚ και κόντρα στον Απόλλωνα αλλά και απέναντι στην Ανόρθωση έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, στα μεγαλύτερα διαστήματα και των τριών αυτών αγώνων ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της αλλά δεν κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει μαζεύοντας μόλις δύο βαθμούς.
Η ομάδα δεν βρίσκει τον τρόπο να νικήσει και αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που βρίσκεται 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή, με την πρωτοπόρο ομάδα να έχει και παιχνίδι λιγότερο.
Πέραν από το αγωνιστικό, υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία χρειάζονται για να έρθουν οι νίκες και αυτό τον χαρακτήρα πρέπει να τον αποκτήσει άμεσα για να μπορέσει να διεκδικήσει τους στόχους της.
Από κει και πέρα, πέραν από τη νίκη, η ομάδα έχασε και τον Μπρούνο οποίος αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό. Οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί πιθανότατα την Δευτέρα θα καταδείξουν το μέγεθος της ζημιάς και τον χρόνο που θα μείνει εκτός δράσης.

Χρίστος Χρίστου