Ο σκόρερ του τρίτου γκολ απέναντι στον Οθέλλο στη νίκη με 3-0, Μουαμέρ Τάνκοβιτς συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών (στον αγώνα με τον Εθνικό) και θα απουσιάζει από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες:

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας Μάριος Περατικός θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ravy Dieuleriche Pascal Tsouka Dozi θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Louis Miguel Teixeira Ribeiro θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Radosav Petrovic θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης Thioune Ousseynou, Sergio Castel και Moussa Wague θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Pedro David Rosendo Marques και Angelo Nicolas Sagal Tapia θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές του Άρη Steeve Farid Yago και Karl Leo Bengtsson θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς Bryan Alceus θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Muamer Tankovic θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Γιώργος Χριστοδούλου θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Κωνσταντίνος Κουλουμπρής και Χρυσόστομος Παπασπύρου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Futsal.

*Η ποδοσφαιρίστρια της Λευκοθέας Λατσιών Ελένη Παπαπαύλου θα εκτίσει την ποινή της στην 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γυναικών.