Είναι στο αεροδρόμιο. Προορισμός το «Έμιρεϊτς». Χτυπά το τηλέφωνο. Και ο Μιχάιλο Μούντρικ βάζει τα κλάματα. Απίθανη και πραγματική ιστορία, μερικές ώρες προτού ο Ουκρανός υπογράψει στην Τσέλσι!
Το διαβάζει κανείς και νομίζει πως είναι… πλάκα. Έρχεται μετά το «The Athletic» να το επιβεβαιώσει και να γράψει επί της ουσίας κάτι, το οποίο δεδομένα δεν θα αρέσει στον κόσμο της Τσέλσι.
Ο λόγος για τον Μιχάιλο Μούντρικ και το πώς βίωσε τον προηγούμενο χειμώνα, όλη αυτή την ιστορία με τη μεταγραφή του, στην Άρσεναλ ή την Τσέλσι. Διότι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ουκρανός επιθετικός ήθελε να μεταγραφεί αποκλειστικά στους «κανονιέρηδες».
Και όσο αυτοί απείχαν μία «ανάσα» από την πλήρη συμφωνία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Μούντρικ αποφάσισε να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στην Αγγλία, ώστε να πιέσει με τον τρόπο του προς την ολοκλήρωση της εν λόγω κίνησης. Όλα άλλαξαν όμως στο… αεροδρόμιο.
Εκεί που η Άρσεναλ τον πήρε τηλέφωνο και του ξεκαθάρισε πως η μεταγραφή δεν προχωράει. Η αντίδραση του παίκτη; Έβαλε τα κλάματα σε κοινή θέα, γνωρίζοντας πως πλέον θα πάει στην Τσέλσι. Δεν ήθελε καθόλου. Στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα, φανταζόταν το μέλλον του στο «Έμιρεϊτς».
Και η αλήθεια είναι πως μέχρι και σήμερα, δεν έχει αποδώσει στους «μπλε». Μετρά 43 εμφανίσεις και μόλις τέσσερα γκολ, ενώ υπάρχουν και φήμες που θέλουν την Άρσεναλ να ασχολείται εκ νέου μαζί του, το επόμενο καλοκαίρι. Οψόμεθα…