Περαιτέρω αύξηση αναμένεται να σημειώσει αύριο η θερμοκρασία, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ την Τρίτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και τα νοτιοδυτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση μέχρι την Τρίτη και μικρή άνοδο την Τετάρτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 20 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στο εσωτερικό όμως καθώς και στα βορειοανατολικά θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις και αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, ενώ την Τρίτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και τα νοτιοδυτικά. Την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση μέχρι την Τρίτη και μικρή άνοδο την Τετάρτη για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.