Ακόμα δεν ανακοινώθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης η απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ και παρουσιάστηκε το πρώτο πρόβλημα στη συνεργασία τους…
Όλα δείχνουν ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ θα μετακομίσει στη Μαδρίτη στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς έχει ήδη κάνει γνωστό στην Παρί Σεν Ζερμέν την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα.
Επίσημα η Ρεάλ δεν έχει κάνει γνωστή την απόκτηση του Μπαπέ, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη ομάδα στον… ορίζοντα για τον παίκτη.
Ήδη έχουν αποκαλυφθεί σε σχετικά ρεπορτάζ και οι οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τους Μαδριλένους, όπως και το πρώτο… πρόβλημα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν από την 1η Ιουλίου και μετά, όταν θα γίνει και η παρουσίασή του στο νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Ποιο είναι το πρόβλημα; Οι Ολυμπιακοί Αγώνες! Θα διεξαχθούν το φετινό καλοκαίρι στο Παρίσι και ο Μπαπέ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, ως ένας από τους παίκτες άνω των 23 ετών που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος.
Είναι κάτι στο οποίο αντιτίθενται οι άνθρωποι της Ρεάλ με δεδομένο ότι υπάρχει και το EURO το προσεχές καλοκαίρι, που ολοκληρώνεται στις 14 Ιουλίου, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες συμπίπτουν με την περιοδεία που έχει προγραμματίσει η ομάδα στις ΗΠΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.
Αυτό είναι το πρόβλημα το οποίο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι δύο πλευρές με τη μία να πρέπει να κάνει πίσω πριν καλά καλά αρχίσουν τη συνεργασία τους…