Μετά τις απρόσμενες απώλειες κόντρα στην ΑΕΖ, η Ομόνοια φιλοξενεί σήμερα (17:00) στο ΓΣΠ την Πάφος FC και στοχεύει μόνο στη νίκη. Έστω και αν πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιγνίδι, απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο, εντούτοις οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέραν από τη νίκη θα φέρει σε δυσκολότερη θέση το «τριφύλλι».
Ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ, καλείται να παρουσιάσει την ομάδα του κατά πολύ βελτιωμένη σε όλους τους τομείς, ώστε να μπορέσει να φθάσει στην επιτυχία. Σε αυτή την προσπάθεια, επιπλέον επιλογές είναι τα δυο νέα αποκτήματα, Στεπίνσκι και Μπάκιτς, παράλληλα όμως υπάρχουν και σημαντικές απουσίες.
ΕΚΤΟΣ: Τραυματίες είναι οι Αλιούμ, Σιπριάνο, Μπασιρού και Ψάλτης, ενώ απουσιάζουν στο Κόπα Άφρικα οι Σεμέδο και Ουζόχο. Εκτός αποστολής είναι κι ο Λοΐζου καθώς ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στην Χέρενφεεν. Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι οι Ανσαριφάρντ και Ζαχαρίου.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Επιστρέφει στο βασικό σχήμα ο Κουλιμπαλί, ενώ υπάρχει ερωτηματικό για το ποιος θα αγωνιστεί στο ένα από τα δυο άκρα της επίθεσης… Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φαμπιάνο, στο κέντρο της άμυνας οι Κουλιμπαλί και Λανγκ, στο δεξί άκρο ο Μάθιους και αριστερά ο Λέζιακς Παναγιώτου), στη μεσαία γραμμή οι Κούσουλος, Χάμπος και Μπέζους, στα άκρα της επίθεσης ο Σίμιτς και πιθανώς ο Κακουλλής ή υπάρχει και το ενδεχόμενο να δούμε αριστερά τον Λέζιακς και να παίξει μπακ ο Παναγιώτου, εκτός και αν επιφυλάσσει κάποια έκπληξη ο κ. Ρέιχνταλ. Στην κορυφή θα είναι ο Στεπίνσκι.