Καλά νέα για τους Γουόριορς, αφού το NBA ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η τιμωρία του Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Τρεις εβδομάδες. Τόσο κράτησε η τιμωρία του Ντρέιμοντ Γκριν από το NBA για τις επαναλαμβανόμενες αντιαθλητικές ενέργειές του – που είχε ως αποκορύφωμα το χτύπημα στον Γιουσούφ Νούρκιτς κόντρα στους Σανς – με την λίγκα να ανακοινώνει ότι ο βετεράνος φόργουορντ μπορεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Γουόριορς.

Ο Γκριν ολοκλήρωσε τα βήματα που χρειαζόντουσαν και έδειξε δεσμευμένος για να ακολουθήσει τα στάνταρ που περιμένουμε από τους παίκτες. Είχε συναντήσεις με συμβούλους και βρέθηκε πολλές φορές με εκπροσώπους του NBA, των Γουόριορς και της Ένωσης παικτών, οι οποίες θα συνεχιστούν” ανάφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της λίγκας.

Ο Γκριν απουσίασε συνολικά από 12 αγώνες των Γουόριορς όσο ήταν τιμωρημένος (το ρεκόρ του Γκόλντεν Στέιτ αυτό το διάστημα ήταν 7-5), οι οποίοι προστέθηκαν στους άλλους 5 αγώνες που είχε τιμωρηθεί στο ξεκίνημα της σεζόν επειδή είχε πιάσει από τον λαιμό τον Ρούντι Γκομπέρ.

Την φετινή σεζόν ο 34χρονος φόργουορντ έχει 9.7 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μέσο όρο με 42.9% στα τρίποντα (ρεκόρ καριέρας) σε 25 λεπτά συμμετοχής (15 αγώνες – όλοι ως βασικός).