Μέσα από τις δηλώσεις του ο Ραν Μπεν Σιμόν εξήρε τη σημασία του αγώνα με τον Οθέλλο. Ιανουάριο μήνα, ένα νοκ άουτ παιχνίδι κυπέλλου στην έδρα σου, δημιουργεί τον κίνδυνο υποτίμησης, εάν δε έχεις στο μυαλό σου περισσότερο το τι ακολουθεί στο πρωτάθλημα. Αυτό θα πρέπει να αποφύγει πάση θυσία η ΑΕΚ.
Η ομάδα της Λάρνακας δεν έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια στη διοργάνωση και φέτος θέλει να φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου. Κακά τα ψέματα, πρόκριση επί του Οθέλλου δεν θα της δώσει πολλά εύσημα, ένας αναπάντεχος αποκλεισμός όμως θα της δημιουργήσει πολλά προβλήματα.
Ο Ισραηλινός προπονητής θα προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ας μην περιμένει κανείς ωστόσο ότι θα αλλάξει ολόκληρη την ενδεκάδα. Ο Τόμοβιτς επιστρέφει σίγουρα αντί του τραυματία Ρομπέρζ κι απ’ εκεί και πέρα, υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν φανέλα βασικού, όπως οι Σάντσες, Καπτούμ, Τόνγκια, Γκιούρτσο, Σάντος και Τρισκόφσκι. Δεν αναμένεται να παίξουν όλοι αυτοί από την αρχή, κάποιοι όμως πιθανότατα θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Ανδρέας Βεντούρης