Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 και δήλωσε τα εξής:

Πως βρίσκει την Ανόρθωση η έναρξη της νέας χρονιάς; «Δεν μας βρήκε με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά με το αποτέλεσμα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι είμαστε σε μεταβατική περίοδο. Όλοι θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι. Εάν δεν πέτυχουμε από την πρώτη χρονιά του πρότζεκτ που έχουμε σχεδιάσει να πάρουμε τίτλο δεν πρέπει να απογοητευτούμε».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει βοηθήσει την ομάδα. Δεν έχουμε τον επενδυτή, όμως παρά τις δυσκολίες μοναδικός στόχος είναι να ενισχύσουμε την ομάδα, πάντοτε πιστοί στο πλάνο μας. Η επιστροφή στην κορυφή είναι ο μοναδικός στόχος μας για την ομάδα. Δεν αγωνιζόμαστε μόνοι μας, υπάρχουν ομάδες με τεράστια ρευστότητα».

Για την δουλειά του Πριέτο: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον κ. Πριέτο γι’ αυτό και ανανεώσαμε το συμβόλαιο του. Έγινε ένας συγκεκριμένος σχεδιασμός. Προσπαθούμε να στήσουμε μια ομάδα με παίκτες που πρέπει να αντιληφθούν τον τρόπο παιχνιδιού και το τι είναι Ανόρθωση».

Για το θέμα σωματείου και εταιρείας: «Θεωρώ ότι σύντομα θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, εάν υλοποιηθούν τα όσα έχουμε πει τις προηγούμενες μέρες. Είμαι αισιόδοξος. Έχουμε συνηθίσει κάποια πράγματα να τα βάζουμε κάτω  από το χαλί. Θέλω ξεκάθαρες λύσεις, δεν με ενδιαφέρει τι γινόταν στο παρελθόν… Θέλω να δώσω λύσεις για να μπορέσει η Ανόρθωση να προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Δεν βλέπω άμεσα εξελίξεις με επενδυτή στην ομάδα».

Για τον αγώνα απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου: «Δεν θέλουμε να γίνει στο Μακάρειο ο συγκεκριμένος αγώνας λόγω επεισοδίων που μπορεί να προκληθούν από οπαδούς των ομάδων. Έγινε κοινό αίτημα και από τις δύο ομάδες ο αγώνας να γίνει στην έδρα μας και ακόμα δεν έχουμε απάντηση από την ΚΟΠ. Περιμένουμε ακόμα σήμερα, έχουμε αγώνα το Σάββατο και την Τετάρτη και ακόμα δεν ξέρουμε που θα παίξουμε».