Γι’ ακόμη μια σεζόν στην Ευρωλίγκα, η Βιλερμπάν παίζει τον ρόλο του «κομπάρσοy», καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις 2 νίκες σε 17 αγωνιστικές.

Ο σύλλογος της Λιόν δείχνει σταθερά αρνητικό αγωνιστικό πρόσωπο και αριθμεί πλέον 9 συνεχόμενες ήττες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Παράλληλα, και στο πρωτάθλημα η εικόνα του δεν είναι ενθαρρυντική, καθώς έχει ρεκόρ 12-5 και βρίσκεται ήδη πολύ πίσω από την πρωτοπόρο Μονακό.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, ώστε η Βιλερμπάν να αλλάξει για δεύτερη φορά προπονητή την ίδια σεζόν. Θυμίζουμε πως στα τέλη του Οκτώβρη ο Τζανμάρκο Ποτσέκο αντικατέστησε τον Τι Τζέι Πάρκερ, ωστόσο τίποτα δεν έχει αλλάξει σημαντικά στην ομάδα, επομένως η καρέκλα του Ιταλού τεχνικού ήδη… τρίζει.

Μάλιστα, ο γνωστός κι έγκυρος δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα, αναφέρει πως ο «Poz» διανύει τις τελευταίες του μέρες στον πάγκο της ASVEL. Σύμφωνα με το δημοσίευμά του, ο γαλλικός σύλλογος έχει ήδη αποφασίσει να τον διώξει, ωστόσο η υπόθεση μέχρι στιγμής «κολλάει» στο γεγονός πως ο Ιταλός θέλει όλο το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά, ο Μολίνα σημειώνει πως «Φαίνεται καλός ο αγώνας με την Παρτιζάν σήμερα το βράδυ στο Βελιγράδι…», υπονοώντας πως σε περίπτωση ήττα της Βιλερμπάν από τους «ασπρόμαυρους», το ματς αυτό θα είναι το τελευταίο του Ποτσέκο στον πάγκο της ομάδας.