Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

-Για τον Μπακενγκά: «Είναι στην Κύπρο. Κάνουμε μια προσπάθεια για να εγγραφεί και να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη. Μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής».

-Για τον Σάντος: «Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα. Από βδομάδας θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

-Για την επιπλέον ενίσχυση: «Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα είναι ανασταλτικός μέσος. Υπάρχουν 3-4 επιλογές τις οποίες αξιολογεί ο προπονητής μας και θα αποφασίσει».

-Για τις αποχωρήσεις: «Ο Χουσαΐν είναι η μόνη αποχώρηση τη δεδομένη στιγμή. Αν προκύψει κάτι το επίσημο εντός των επόμενων ωρών θα ενημερώσουμε με ανακοίνωση».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον συμπολίτη Άρη. Αγωνιζόμαστε μπροστά στο κοινό μας. Έχουν απομείνει κοντά στα 1200 εισιτήρια. Θεωρούμε θα τα εξαντλήσουμε και θα αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο καμίνι».

Τα αγωνιστικά: «Σήμερα είναι καθοριστική προπόνηση για τον Φιλιώτη, τον Πεϊμπέρνς και τον Κολ. Εκτός οι Γιούρτσεβιτς και Σπόλιαριτς. Ευελπιστούμε ο νέος μας επιθετικός να εγγραφεί για να είναι μια επιπλέον επιλογή. Ο Πέρετζ θα αγωνιστεί με τη Δόξα και θα χάσει το ματς με τον Άρη, ενώ ο Χάμπος θα παίξει με Άρη και θα μείνει εκτός με Δόξα».

-Αν το ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για τον τίτλο: «Αν κάνει το απόλυτα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, μόνο με αυτοκτονία θα το χάσει. Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Δείχνει σταθερή ομάδα και συμπαγής. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ομάδα αλλά είναι η πιο σταθερή».