Σταθερά σε πορεία τίτλου η Ίντερ που πέρασε με 5-1 από την έδρα της Μόντσα και βρέθηκα ξανά στο +5 από τη Γιουβέντους.

Στο 9ο λεπτό η Ίντερ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γκαλιαρντίνι και ο Τσαλχάνογλου έγραψε το 0-1 από τα 11 μέτρα ενώ στο 14’ ο Ντιμάρκο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Λαουτάρο μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 29ο λεπτό η Μόντσα σκόραρε με κεφαλιά του Πεσίνα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ και στο 41’ ο Τουράμ έκανε κακό σουτ ενώ είχε όλο το χώρο και τον χρόνο για να κοντρολάρει. Στο 44ο λεπτό μετά από γύρισμα από δεξιά ο Μχιταριάν έχασε απίθανη ευκαιρία με κεφαλιά στο πίσω δοκάρι.

Στο 58ο λεπτό ο Σορεντίνο έπεσε και απέκρουσε μετά από σουτ του Τσαλχάνογλου και στο 60’ ο Μχιταριάν σέντραρε από αριστερά, ο Τουράμ πάτησε στον Τσαλχάνογλου κι εκείνος με σουτ έγραψε το 0-3.

Στο 66’ ο Σορεντίνο έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Παβάρ και στο 68’ ο Μότα κέρδισε πέναλτι από τον Νταρμιάν και ο Πεσίνα μείωσε σε 1-3 απ’ την άσπρη βούλα.

Στο 75’ ο Ζόμερ είπε όχι σε σουτ του Κυριακόπουλου ενώ στο 84’ ο Άκπα Άκπρο έκανε πέναλτι στον Φρατέζι και ο Λαουτάρο διαμόρφωσε το 1-4 με εύστοχη εκτέλεση! Μάλιστα στο 88‘ ο Μχιταριάν από αριστερά άνοιξε απέναντι στον Τουράμ , ο οποίος απέφυγε έναν αντίπαλο και πλάσαρε με το αριστερό για το 1-5.

ΜΟΝΤΣΑ: Σορεντίνο, Καλντιρόλα, Περέιρα (57’ Μπιριντέλι), Ντ’Αμπρόζιο (71’ Πάμπλο Μαρί), Πεσίνα (80’ Άκπα Άκπρο), Γκαλιαρντίνι, Κολπάνι, Μποντό (46’ Κολόμπο), Καρμπόνι, Τσιουρία (46’ Κυριακόπουλος), Μότα

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Ντε Φράι, Νταρμιάν, Παβάρ (82’ Μπίσεκ), Μπαζτόνι (72’ Ατσέρμπι), Ντιμάρκο (72’ Κάρλος Αουγούστο), Μχιταριάν, Μπαρέλα (62’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (62’ Ασλάνι), Τουράμ, Λαουτάρο Μαρτίνες