Ο ΠΑΣΠ στέκεται δίπλα στους ποδοσφαιριστές και στο επιτελείο του Ολυμπιακού Λευκωσίας μετά και την ανακοίνωση που εξέδωσαν κατά της διοίκησης της ομάδας.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΠ:

«To διοικητικό συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για τη θέση στην οποία περιήλθαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και η οποία έγινε γνωστή μέσω κοινής ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι ίδιοι, το τεχνικό και προσωπικό επιτελείο της ομάδας.

Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πληρώνονται έγκαιρα δημιουργεί αρκετά προβλήματα στους ίδιους, τόσο σε βιοποριστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ο ΠΑ.Σ.Π. στέκεται δίπλα στα μέλη του και προχωρεί σε ενέργειες με σκοπό να διευθετηθεί το θέμα που δημιουργήθηκε. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο του Ολυμπιακού αντιλαμβάνεται τo πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την επίλυσή του.

Είμαστε σίγουροι ότι με καλή θέληση θα βρεθεί η ενδεδειγμένη λύση στο ζήτημα και οι ποδοσφαιριστές θα λάβουν τα δεδουλευμένα τους. Άλλωστε, μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, για ποδοσφαιριστές που έχουν ως κύρια ασχολία τους το ποδόσφαιρο και περιμένουν την καθορισμένη ημερομηνία για να πληρωθούν και να καλύψουν τις ανάγκες τους».