Έπιασε κορυφή η Γιουβέντους! Το σύνολο του Μαξ Αλέγκρι πέρασε με 3-0 από την έδρα της Λέτσε για την 21η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρέμειναν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι.

 

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο πρώτο λεπτό απείλησε με τον Βλάχοβιτς, ενώ στο 9’ η «Γηραιά Κυρία» έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, όμως ο Κρστοβιτς έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του ΜακΚένι. Δύο λεπτά αργότερα το δυνατό σουτ του Κόστιτς από αριστερά πέρασε λίγο άουτ και στο 15’ η Λέτσε απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με τον Κρστόβιτς.

Στο 52’ η κεφαλιά ψαράκι του Βλάχοβιτς, έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Κόστιτς πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Φαλκόνε και τελικά στο 59ολεπτό ο Σέρβος φορ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Καμπιάσο και με ωραίο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Μάλιστα στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Κόστιτς έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον ΜακΚένι να παίρνει την κεφαλιά και τον Βλάχοβιτς με προβολή να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, ενώ στο 75’ ο Σέζνι μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Ντόργκου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 86’, όταν ο Μπρέμερ με καταπληκτική κεφαλιά «εκτέλεσε» τον πορτιέρε των γηπεδούχων για το τελικό 0-3.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Γκάλο(66’ Ντόργκου), Μπασιρότο, Πόνγκρασιτς, Γκέντρεϊ, Κάμπα, Ραμαντάνι, Γκονσάλες, Άλμβιστ(72’ Σανσόνε), Ουντίν(66’ Πιερότι), Κρστόβιτς(72’ Πίκολι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάσο(81’ Άλεξ Σάντρο), Κόστιτς(75’ Ίλινγκ-Τζούνιορ), Μιρέτι(56’ Γουεά), Λοκατέλι, ΜακΚένι, Γιλντίζ(74’ Μίλικ), Βλάχοβιτς