Η Τζιρόνα μετά από την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, κατάφερε να δείξει από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη και να διαλύσει με 5-1 την Σεβίλλη. Ο Ντόβμπικ πέτυχε ίσως το πιο γρήγορο χατ-τρικ της καριέρας του, μέσα σε 5 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα και ο Σάβιο έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό τους «καταλανούς» στην κορυφή της βαθμολογίας. Άλλη μία προβληματική εμφάνιση για την Σεβίλλη που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι στο πρωτάθλημα.

Η Σεβίλλη μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και ευτύχισε να προηγηθεί στο 10’. Ο Πεδρόσα συνεργάστηκε με τον Σούσο και έβγαλε μία ωραία συρτή σέντρα για τον Ρομέρο, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έβαλε μπροστά τους «Σεβιγιάνους». Στο 13’ ο Σάβιο πραγματοποίησε την σέντρα, ο Ντιμίτροβιτς βγήκε και δεν βγήκε και το πλήρωσε καθώς ο Ντόμπβικ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 και την άμεση απάντηση της Τζιρόνα. Δύο λεπτά αργότερα, ξανά ο Σάβιο έκανε εκπληκτική ενέργεια, έβγαλε την κάθετη στον Πόρτου, ο οποίος έδωσε στον Ντόμπβικ και εκείνος έκανε το 2-1 με πλασέ. Στο 19’ ο Κούτο έβγαλε στον Ντόβμπικ, εκείνος κράτησε την μπάλα πέρασε τον Ράμος και με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-1, ολοκληρώνοντας ίσως το πιο γρήγορο χατ-τρικ της καριέρας του. Στο 37’ αφού ταλαιπώρησαν την άμυνα ξανά Σάβιο και Ντόβμπικ, η μπάλα έπεσε στα πόδια του Πόρτου αλλά ο φορ της Τζιρόνα έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από κοντά. Η πρώτη στιγμή στην επανάληψη ήταν για την Τζιρόνα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ερέρα με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντίμιτροβιτς. Αυτό που δεν έκανε ο Ερέρα το έκανε ο Τσιγκάνκοφ δύο λεπτά μετά. Ο Σάβιο ξανά έβγαλε απι αριστερά την συρτή πάσα και ο Ουκρανός, όντας απολύτως μόνος του στην περιοχή πλάσαρε για το 4-1. Στο 67’ χάθηκε η μπάλα από τους παίκτες των «καταλανών», με Σόλις, Ντόβμπίκ να παίζουν διαδοχικά ένα-δύο και τον πρώτο να νικιέται στο σουτ του από τον τερματοφύλακα της Σεβίλλη και στην επαναφορά ο Πεντρόσα με αυτοθυσία στέρησε το 5ο γκολ στους γηπεδούχους. Τελικά, στο 89’ οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 5-1 με τον Στουάνι.

ΤΖΙΡΟΝΑ: Γκατζανίγκα, Κούτο, Χουάνπε (30’ Γιακομπισβίλι), Μπλίντ, Γκουτιέρεζ, Τσινγκάκοφ (66’ Σολίς), Μαρτίν, Ερέρα (66’ Φερνάντεζ), Σάβιο (73’ Πάμπλο Τόρε), Πόρτου, Ντόβμπικ (73’ Στουάνι)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντιμίτροβιτς, Νάβας, Ράμος, Νιανζού, Μπαντέ (46’ Μαρκάο), Πεντρόσα, Ζορντάν, Σό (77’ Αγκουμέ), Σούσο (62’ Χάνιμπαλ), Ρομέρο (62’ Λαμέλα), Οκάμπος (77’ Ντίαζ)