Το… δράμα συνεχίζεται για τη Σεβίλλη. Παρότι κατάφερε να γυρίσει το 0-2 τελικά δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 90’ και ηττήθηκε από την Αλαβές.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι Ανδαλουσιανοί είχαν δοκάρι με τον Χεσούς Νάβας. Στο 25’ η Αλαβές «πάγωσε» το γήπεδο όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τενάλια με πλασέ έκανε το 0-1. Οι Βάσκοι πέτυχε δεύτερο γκολ όταν στο 40’ ο Κίκε Γκαρθία σούταρε από το ύψος του πέναλτι. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κίκε άγγιξε και δεύτερο γκολ αλλά ο Ντμίτροβιτς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση. Με τη λήξη του ημιχρόνου το κοινό στο γήπεδο «εξερράγη» και ζήτησε μαζικά την παραίτηση της διοίκησης.

H Αλαβές είχε μεγάλη ευκαιρία στο 57’ με τον Ριόχα να αστοχεί από ιδανική θέση. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 70’ με τον Ράφα Μιρ. Οκτώ λεπτά μετά πήραν πέναλτι,  με παρέμβαση του VAR, σε μαρκάρισμα στον Μαριάνο. Το εκτέλεσε ο Οκάμπος και ισοφάρισε. Η Σεβίλλη βγήκε μπροστά για να κάνει την ολική ανατροπή όμως στο 90’ ο Ντουάρτε έπιασε αφύλακτος την κεφαλιά και έγραψε το 3-2 για την Αλαβές.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Νάβας (69’Χουάνλου), Ράμος, Μαρκάο, Κίκε Σάλας, Σουμαρέ (55’Μιρ), Ράκιτιτς (55’Σο), Όλιβερ Τόρες, Σούσο, Οκάμπος, Ίσαακ (55’Μαριάνο).

ΝΤ.ΑΛΑΒΕΣ: Σιβέρα, Γκοροσάβελ, Τενάλια, Ράφα Μαρίν, Χάνι Λόπεθ, Γκεβάρα (92’Παράδα), Μπεναβίδες, Γκουρίδι (76’Σόλα), Κάρλος Βιθέντε (92’Μπλάνκο), Ριόχα (76’Ντουάρτε), Κίκε Γκαρθία (72’Ομοροντιόν).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ