Ο Νεντίμ Τούτιτς μίλησε στο balla.com.cy και αναφέρθηκε στην ομάδα την οποία ξεχώρισε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Ακόμα, μας έθεσε τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σύμφωνα με τα όσα είδε μέχρι τώρα.

Ποια ομάδα ξεχώρισες με τον τρόπο που αγωνίζεται στο γήπεδο σε αυτές τις πρώτες 21 αγωνιστικές του πρωταθλήματος;
«Προσωπικά, η Ανόρθωση μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση αφού παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό που βλέπω εγώ είναι ότι έχουν ωραίο τρόπο ανάπτυξης και προσπαθούν να παίξουν φιλόδοξα χωρίς σκοπιμότητα. Δεν ξέρω τι έγινε στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα και η ομάδα δεν ήταν καλή αλλά λίγοι περίμεναν αυτή την ομάδα φέτος να είναι εκεί που βρίσκεται με τα προβλήματα που έχει. Φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή και σοβαρή δουλειά από τον προπονητή και το τεχνικό του τιμ».

Ποιες ομάδες πιστεύεις είναι τα μεγάλα φαβορί για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος;
«Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι το ΑΠΟΕΛ και ο Άρης κατά την γνώμη μου με αυτά που βλέπω μέχρι τώρα σε θέμα αποτελεσμάτων και βαθμών αφού είναι μπροστά στην βαθμολογία. Η ΑΕΚ κάνει μία εξαιρετική πορεία και θα παλέψει και αυτή για το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος παρόλο που δεν είχε καλό ξεκίνημα τώρα με το νέο προπονητή κάνει καλή πορεία. Η Ανόρθωση η οποία με εξέπληξε θα είναι εκεί απλά πρέπει να ξεπεράσει την αγωνιστική κάθοδο που έχει το τελευταίο διάστημα».

Σόλωνας Κύπρου