Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι τόσο ο αντίπαλος, που είναι δεδομένα πολύ δύσκολος. Να δούμε τι αναπροσαρμογή πρέπει να κάνουμε στα πλάνα μας. Έχουμε μείον δύο σημαντικούς ψηλούς και είναι και αμφίβολος ο Γκος. Πρέπει να δούμε πως θα παίξουμε επιθετικά και αμυντικά, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το τι αλλαγές θα κάνει ο Ολυμπιακός: «Παίκτες θα παίξουν περισσότερο χρόνο, θα αλλάξουν θέσεις, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη φόρμα της: «Ισχύει πως δεν είναι σε τοπ φόρμα, κάτι που είπε και ο προπονητής της. Όταν παίζεις 90 ματς δεν μπορείς να είσαι σε φόρμα συνέχεια. Μοιραία θα κάνεις ένα-δυο κακά παιχνίδια, όμως δε σημαίνει ότι… κάνεις κοιλιά».

Για το αν ψάχνουν παίκτη στη θέση «5»: «Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ απαιτεί εγχείρηση και θα λείψει δύο μήνες. Είναι και ο Φαλ έξω, ελπίζουμε για μικρό διάστημα. Ερευνούμε την αγορά και μιλάμε με ατζέντηδες για να μας προτείνουν παίκτες. Είναι δύσκολη η αγορά τώρα και tο να βρεις παίκτη, ενώ αν έρθει κάποιος πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να βοηθήσει άμεσα και όχι σε έναν μήνα. Δύσκολη η διαδικασία, αλλά έχουμε μπει σε αυτή».