Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του “Amerikanos24”:

Για το ματς με την Έφες: «Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς θα έλεγα και για τον κόσμο και για εμάς, γιατί κάναμε ίσως από τα χειρότερα παιχνίδια εκτός έδρας όταν παίξαμε με την Εφές εκεί πέρα, οπότε έπρεπε να αντιδράσουμε. Έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και για τον κόσμο μας και για να πάρουμε τη νίκη. Και κάναμε τα πάντα γι αυτό και όπως είπε και ο Κώστας είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τη νίκη».

Για τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος έγινε τρίτος στη λίστα με τις περισσότερες ασίστ στην Ευρωλίγκα και πέρασε τον Σπανούλη: «Εντάξει, συγχαρητήρια στον Κώστα. Δεν ήξερα, δεν το ξέραμε. Είναι μεγάλο επίτευγμα. Όλοι ξέρουμε τη μεγάλη καριέρα του και το τι έχει καταφέρει. Να είναι γερός. Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε πρώτα σαν ομάδα και όταν κερδίζεις έρχονται σίγουρα και προσωπικά επιτεύγματα και ρεκόρ στην Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν. Συγχαρητήρια».

Για την σημασία του να κρατήσει αλώβητη την έδρα του ο Παναθηναϊκός: «Πολύ πολύ σημαντικό. Και οι παίκτες και προπονητές και το επιτελείο, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο, θέλουμε ιδιαίτερα τα ματς και για τον κόσμο. Πρώτα από όλα γιατί μας στηρίζει και για την εικόνα μας στα εντός έδρας παιχνίδια να τα κερδίζουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Τώρα ο κόσμος πάντα μας δίνει μια ώθηση. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί κάθε φορά που παίζουμε ένα επιπλέον ματς στην Ευρωλίγκα εντός έδρας, το έκανε πιο γεμάτο, έχει καλύτερη ενέργεια και έχουν γίνει και μεγάλες προσπάθειες, οπότε αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Ο Κώστας είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας. Δουλεύει κάθε μέρα στην προπόνηση πάρα πολύ σκληρά και στο γυμναστήριο και στο μπάσκετ. Του αξίζουν τα καλύτερα, γιατί πρώτα απ όλα είναι από τους πιο πολύ δουλευταράδες εδώ πέρα και αξίζει τον χρόνο συμμετοχής που το δουλεύει. Δεν το έκλεψε από κανέναν, το κέρδισε μόνος του και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτόν. Τώρα για την τάπα… Για μένα ίσως είναι από τους πιο δυναμικούς παίκτες, γρήγορο άλμα, παίχτες που έχω δει ποτέ στη ζωή μου και αυτοί είναι αρκετοί. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει αυτή η τάπα, στο λέω εγώ. Όπως είπα ήμουν και από κάτω και το είδα όλο, οπότε τρομερή ενέργεια. Μπορεί να βγει και η τάπα της αγωνιστικής δεν ξέρω. Του δεύτερου γύρου. Συγχαρητήρια στον Κώστα. Είμαι χαρούμενος».