Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο 2024, επικρατώντας δύσκολα με 79-74 της Αρμάνι Μιλάνο στο κατάμεστο ΣΕΦ για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μίλησε για τις λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι, αλλά και για τη δική του εμφάνιση. Παράλληλα, τόνισε πως ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τη Μονακό, ενώ, αναφορικά με τους στόχους της νέας σεζόν τόνισε πως είναι η κατάκτηση τίτλων με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

Για την νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο: «Κάθε ματς είναι σημαντικό και κάθε νίκη μετράει. Με μια νίκη ανεβαίνεις 3-4 θέσεις. Κάθε νίκη μετράει. Δεν κρατήσαμε το σκορ, δεχτήκαμε κάποια δύσκολα τρίποντα. Κάναμε κάποια λάθη. Σίγουρα, όμως, κρατάμε την νίκη».

Για τη δική του εμφάνιση και τον «γεμάτο» Ολυμπιακό: «Είμαι έτοιμος. Έχω κερδίσει το να είμαι μέρος του ροτέισιον και προσπαθώ να βοηθάω. Η ομάδα είναι γεμάτη, δουλεύουμε πολύ καλά καθημερινά και προχωράμε».

Για τον δύσκολο μήνα των Πειραιωτών: «Κοιτάμε το επόμενο ματς με την Μονακό, μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Θα τα δώσουμε όλα με τον κόσμο για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη και να συνεχίσουμε το σερί».

Για το τι εύχεται για τη νέα χρονιά: «Υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος μας είναι να είναι πάντα ο Ολυμπιακός διεκδικητής τροπαίων».