Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και τα οφέλη: «Αυτό που θέλαμε ήταν να συνεχίσουμε νικηφόρα την πορεία μας. Μειώσαμε τη διαφορά από την κορυφή, αλλά δεν λέμε μεγάλα λόγια. Έχουμε αρκετό δρόμο. Καταφέραμε να καλύψουμε σημαντική οικονομική διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες. Έχει δημιουργηθεί απόσταση από την έβδομη θέση αλλά κοιτάζουμε προς τα πάνω. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, μπορούμε να διευρύνουμε το σερί μας».

-Για την μεγάλη αλλαγή με τον Μπεν Σιμόν: «Καθρέφτης είναι το γήπεδο και τα αποτελέσματα. Μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή η πορεία με τον Μπεν Σιμόν στον πάγκο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι έχουμε πετύχει κάτι. Την Τετάρτη έχουμε πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Οθέλλο στο κύπελλο, θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους στη διοργάνωση».

-Για το πρώτο γκολ του Σάντος: «Ψάχναμε αρκετά το γκολ. Είχαμε δύο ανεπανάληπτες φάσεις, χωρίς αντίπαλο είχαμε δύο δοκάρια. Είναι παίκτης που όποτε έρχεται από τον πάγκο προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του. Ψάχνει το γκολ, το πέτυχε την κατάλληλη στιγμή».

-Για τη βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας: «Τις πρώτες αγωνιστικές είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Σιγά σιγά το έχουμε βελτιώσει, έχουμε κι άλλα περιθώρια».

-Αν θα υπάρξει τελικά ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Ξέρω ότι αρέσει στον κόσμο να ασχολείται με αυτό το… σπορ. Η προσοχή μας όμως είναι αποκλειστικά στραμμένη στο παιχνίδι της Τετάρτης για το κύπελλο, είναι πολύ σημαντικό».

-Τα αγωνιστικά: «Θα δούμε, πάμε ουσιαστικά με μιάμιση προπόνηση με τον Οθέλλο. Θα δούμε αν έχει προκύψει το οτιδήποτε από το προηγούμενο παιχνίδι».