Ο Γιούργκεν Κλοπ δείχνει να σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση από την προπονητική για να έχει ρίξει τους τίτλους τέλους με την φοβερή θητεία του στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, ακόμα κι αν συνεχίσει, δεν πρόκειται να τον δούμε επί αγγλικού εδάφους…
Ο Kloppo έριξε τη μεγαλύτερη βόμβα των τελευταίων 10 ετών στο αγγλικό ποδόσφαιρο με την απόφαση ν’ αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ.
Κάποια στιγμή θα γινόταν, όμως, δεν παύει ν’ αποτελεί μια είδηση που αλλάζει άρδην το σκηνικό στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ, την Πρέμιερ Λιγκ και ίσως και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Ο Γερμανός γνωστοποίησε ότι από τον περασμένο Νοέμβρη έχει αποφασίσει το φινάλε και το ανακοίνωσε στις 26 του Γενάρη του 2024 με τη Λίβερπουλ εντός όλων των στόχων και σε μια εξαιρετική, χρονικά, περίοδο.
Αυτή τη στιγμή, προφανώς, δεν μπορεί να υπάρχει κάτι καθαρό στο μυαλό του και γι’ αυτό ανέφερε πως: «Αν με ρωτάτε, αυτή τη στιγμή απαντώ ότι δεν θα ξαναδουλέψω ως προπονητής. Όμως, δεν ξέρω τι θα συμβεί και πώς θα με κάνει αυτό να νιώσω. Ωστόσο, δεν πρόκειται να βρεθώ σε κάποια άλλη ομάδα στην Αγγλία απέναντι στη Λίβερπουλ» ήταν τα λόγια του Κλοπ.