Ένας άνθρωπος που έζησε τα ντέρμπι της Λεμεσού και από τις δύο πλευρές μιας και αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες (περισσότερο στην ΑΕΛ) και τώρα σαν προπονητής, ανέλυσε στο balla.com.cy το μεγάλο σημερινό μεγάλο παιχνίδι της πόλης ΑΕΛΑπόλλων.
Ο λόγος για τον Αλέξη Γαρπόζη ο οποίος μας είπε:

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο παράξενες ομάδες, δύο ομάδες που δυσκολεύονται να νικήσουν τους υπόλοιπους μεγάλους. Αν εξαιρέσουμε τη νίκη του Απόλλωνα επί του Άρη, στα ματς με τις παραδοσιακές μεγάλες ομάδες δεν νίκησαν ποτέ στην φετινή σεζόν. Είναι ένα ντέρμπι τριπλής παραλλαγής».

Για τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας άλλαξε προπονητή ο οποίος πιθανότατα σε σχέση με το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στο ΑΠΟΕΛ θα προλάβει να περάσει κάποια πράγματα περισσότερα από την δική του φιλοσοφία. Τον είδαμε να αλλάζει πράγματα από το πρώτο παιχνίδι και θα αλλάξει και άλλα. Μπήκε καλά στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αλλά στην συνέχεια δεν άντεξε. Με το προβάδισμα που πήρε στο α’ ημίχρονο θα μπορούσε να κάνει καλύτερη διαχείριση».

Για την ΑΕΛ: «Αυτό που θα πω για την ΑΕΛ είναι ότι πρέπει να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση και να πάρει μια μεγάλη νίκη για να αποκτήσει ένα μπουστάρισμα για την συνέχεια. Το χρειάζεται πολύ αυτό το πράγμα και είναι η ευκαιρία σε ένα ντέρμπι της Λεμεσού το οποίο δίνει στο νικητή πολύ περισσότερα πράγματα από ότι άλλη μια μεγάλη νίκη».

Χρίστος Χρίστου