Ο νομικός Στέλιος Χριστοδούλου ο οποίος μαζί με τον Κρις Τριανταφυλλίδη ανέλαβαν την υπεράσπιση του ΑΠΟΕΛ στην δικαστική διαδικασία για την υπόθεση της διακοπής του αγώνα Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και είπε μεταξύ άλλων:

Έχει κατατεθεί ένσταση κατά της διακοπής του αγώνα; «Ναι έχει κατατεθεί ένσταση και λέμε ότι η διακοπή δεν θα έπρεπε να συμβεί. Δεν θα επεκταθώ γιατί η υπόθεση έχει οριστεί σε μεταγενέστερο στάδιο και θα κατατεθούν οι θέσεις μας ενώπιον του αρμόδιου Δικαστή».

Πρέπει να δει την ένσταση ο Αθλητικός Δικαστής πριν δει τα υπόλοιπα; «Προβλέπεται ότι οι ενστάσεις πρέπει να καταχωρούνται 48 ώρες μετά τον αγώνα. Η συγκεκριμένη ένταση έχει προωθηθεί και στη Νέα Σαλαμίνα και ο Αθλητικός Δικαστής ζήτησε την τοποθέτηση και του συγκεκριμένου σωματείου και αναμένεται και η θέση της Νέας Σαλαμίνας μέχρι τις 24 του μήνα».

Γιατί θεωρείτε ότι δεν ήταν σωστή η διακοπή του αγώνα; «Η άποψη μας είναι ότι με τα δεδομένα που υπήρχαν στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, την ώρα που αποφάσισε ο διαιτητής αν διακόψει τον αγώνα, δεν δικαιολογούσαν αυτή την απόφαση και αυτό μεταξύ άλλων θα υποστηρίξουμε ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή. Ο διαιτητής στο συγκεκριμένο λεπτό αποφάσισε να διακόψει τον αγώνα. Για να διακοπεί ένας αγώνας πρέπει να υπάρχει υπαιτιότητα των ομάδων ή παρέμβαση εξωτερικού παράγοντα. Πρέπει να αποδειχθεί από ποια πλευρά έχει ριχθεί η οποιαδήποτε κροτίδα για να δοθεί υπαιτιότητα σε κάποιον ή σε κάποιους.  Την ώρα που ο διαιτητής πήρε την απόφαση είχε ενώπιον του συγκεκριμένα πράγματα. Μια έκθεση μιας γιατρού και αντίληψη δική του ότι έπεσε μια κροτίδα σε κοντινό σημείο από παίκτη της Νέας Σαλαμίνας. Πρέπει να ξεκαθαριστεί αν απόφαση αυτή λήφθηκε με τον σωστό τρόπο. Η θέση μας είναι ότι η διακοπή την συγκεκριμένη στιγμή ήταν αδικαιολόγητη».

Αμφισβητείτε τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή; «Στα πλαίσια μιας δικαστικής διαδικασίας θα πρέπει να αποδειχθούν αυτά. Αν υπήρχε τραυματισμός ή αν αυτός ο τραυματισμός επηρέασε τον ποδοσφαιριστή για να μην μπορεί να αγωνιστεί. Άλλο αν τραυματίστηκε και άλλο αν ο τραυματισμός έκανε ανεπαρκή την παρουσία του στο παιχνίδι».

Θεωρείτε ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί το παιχνίδι; «Αυτό είναι ξεκάθαρο. Είδαμε πρόσφατα και σε άλλες περιπτώσεις με πιο σοβαρά γεγονότα να μην παίρνεται τέτοια απόφαση. Με προβληματίζει το ότι αν όποτε πέφτει κροτίδα κάποιος να επικαλείται τραυματισμό. Τότε θα δημιουργηθεί τεράστιο προηγούμενο και κανένας αγώνας σημαντικός δεν θα ολοκληρώνεται στο γήπεδο»