Παροξυσμός για τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα του Γιούργκεν Κλοπ στο Ανφιλντ, στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στις 19 Μαΐου η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουλβς στο «auf wiedersehen» του Κλοπ στους Κόκκινους και οι οπαδοί της ομάδας προσφέρουν μια περιουσία για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους προπονητή.

Δεν υπάρχουν οι τιμές των εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για τις θέσεις που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο της Λίβερπουλ κοστίζουν 60 στερλίνες, περίπου 70 ευρώ. Ωστόσο στη δευτερογενή αγορά η τιμή τους έφτασε τις 24.480 στερλίνες, περίπου 28.700 ευρώ, δηλαδή 408 φορές περισσότερο.

Ακόμα και τα πιο φθηνά εισιτήρια του αγώνα με τη Γουλβς πλησιάζουν τα 2.500 ευρώ. Στην περίπτωση που η Λίβερπουλ διεκδικεί τον τίτλο, ή χρειάζεται τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια η τιμή των εισιτηρίων αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Παρόμοια αντίδραση υπήρξε και στην περίπτωση του Αλεξ Φέργκιουσον όταν είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση το 2013. Η τιμή των εισιτηρίων του τελευταίου του αγώνα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ είχαν φτάσει τις 3.000 στερλίνες (περίπου 3.500 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία).