To βραβείο των καλύτερων προπονητών στη σεζόν που πέρασε από την ATP πήραν οι προπονητές του Γιανίκ Σίνερ, Ντάρεν Κέιχιλ και Σιμόνε Βαγκνόζι, γεγονός που δυσαρέστησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κάτοχος τριών Grand Slams και του τίλου ATP Finals, αλλά και Νο1 της σεζόν που πέρασε, εξέφρασε τα παράπονά του για το φετινό βραβείο, τονίζοντας πως αυτός που το δικαιούταν ήταν ο προπονητής του Γκόραν Ιβανίσεβιτς.

Στη δημοσίευση του στο Instagram, πρώτα συνεχάρη τους προπονητές του Γιανίκ Σίνερ και στη συνέχεια με δηκτικό ύφος αναφέρθηκε στον προπονητή του, λέγοντας πως μάλλον οι φετινές επιτυχίες τους δεν ήταν αρκετές για να αναδειχθεί ο καλύτερος προπονητής της σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Συγχαρητήρια στον Darren και στον Simone για την εκπληκτική σεζόν τους με τον Γιανίκ. Γκόραν, υποθέτω πως πρέπει να κερδίσουμε 4/4 Slams και τότε μόνο ίσως (λέω ίσως) να γινόσουν ο προπονητής της χρονιάς. Το να κερδίσουμε το Year-end No.1, τρια Grand Slams και το ATP Finals γράφοντας ιστορία στο άθλημα δεν είναι αρκετό, αγαπητέ μου προπονητή…».